iDental-Klinka Dentare

Klinika Dentare iDental, Bushati, Shkodër, Albania 4021

Mirësevini në klinkën iDental

Klinika iDental dhe stafi yne është krenare për reputacionin që ka fituar në komunitet: një përsosmëri, ndershmëri dhe përkushtim ndaj teknologjisë së përparuar. Stomatologët tanë të përgjithshëm dhe me specialitete të ndryshme Dr. Edison Shimaj , Dr. Jonida Subashi dhe Dr. Ivi Lacaj punojnë së bashku për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shkallën më të lartë të mundshme të shëndetit të dhëmbëve. Me përkushtim të plotë, ne do të ndihmojmë në krijimim e buzëqeshjes më të bukur dhe të shëndetshme.

Me vendndodhjen në Shkodër/ Bushat Qender , ju mund të plotësoni të gjitha nevojat tuaja dentare nën një godinë të vetme:

•Rreze-X dixhitale, duke përfshirë
• Carestream® 3D scans.
• Pastrime dhe Checkup-e.

Përmes vlerësimit tonë gjithëpërfshirës në bazë të diagnozave, ne do t’ju ndihmojmë të edukoheni dhe t’ju drejtojmë përmes hapave dhe opsioneve të ndryshme në dispozicion për t’ju ndihmuar në bërjen e zgjedhjeve më të mira për të arritur dhe mbajtur qëllimet tuaja të dëshiruara për shëndetin e dhëmbëve.

Kontaktoni në zyrën tonë iDental për të caktuar një takim sot!

Mirësevini në klinkën iDental

Klinika iDental dhe stafi yne është krenare për reputacionin që ka fituar në komunitet: një përsosmëri, ndershmëri dhe përkushtim ndaj teknologjisë së përparuar. Stomatologët tanë të përgjithshëm dhe me specialitete të ndryshme Dr. Edison Shimaj , Dr. Jonida Subashi dhe Dr. Ivi Lacaj punojnë së bashku për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shkallën më të lartë të mundshme të shëndetit të dhëmbëve. Me përkushtim të plotë, ne do të ndihmojmë në krijimim e buzëqeshjes më të bukur dhe të shëndetshme.

Me vendndodhjen në Shkodër/ Bushat Qender , ju mund të plotësoni të gjitha nevojat tuaja dentare nën një godinë të vetme:

•Rreze-X dixhitale, duke përfshirë
• Carestream® 3D scans.
• Pastrime dhe Checkup-e.

Përmes vlerësimit tonë gjithëpërfshirës në bazë të diagnozave, ne do t’ju ndihmojmë të edukoheni dhe t’ju drejtojmë përmes hapave dhe opsioneve të ndryshme në dispozicion për t’ju ndihmuar në bërjen e zgjedhjeve më të mira për të arritur dhe mbajtur qëllimet tuaja të dëshiruara për shëndetin e dhëmbëve.

Kontaktoni në zyrën tonë iDental për të caktuar një takim sot!

Shërbimet

PACIENT I RI?!

KIRURGJI

ESTETIKË

ENDODENTIKË

ORTODONCI

ENDODENTIKË

REZERVONI NJË TAKIM

Hapi i parë drejt arritjes së një buzëqeshje të bukur dhe të shëndetshme është të caktoni një takim. Për të caktuar një takim, ju lutemi plotësoni dhe paraqisni formularin e kërkesës më poshtë. Koordinatori ynë i planifikimit do t'ju kontaktojë së shpejti për të konfirmuar takimin tuaj.

Ju lutemi vini re se kjo formë është për të kërkuar një takim. Nëse keni nevojë për të anuluar ose riorganizuar një takim ekzistues, ose nëse kërkon vëmendje të menjëhershme, ju lutemi kontaktoni direkt praktikën tonë.REZERVONI NJË TAKIMKu na gjeni?!

Close Menu